Tenderizéry jsou ruční strojky na změkčení masa, které narušují a prořezávají strukturu masových vláken. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. S masem se pak i lépe pracuje. Díky použití tenderizéru zkrátíme dobu přípravy (mnohdy i o polovinu), což přispívá k úspoře času. Tenderizér vs palička na maso Palička na maso sice způsobí rozdrcení struktury masa, ale také vytečení šťávy, které je nežádoucí. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme. Pokud maso naklepeme paličkou, musíme jej na okrajích nařezat, aby se při pečení nezkroutilo. U masa nabodaného tenderizérem není žádné nařezávání třeba, maso se na pánvi nekroutí, nevysychá a naopak se peče a smaží rovnoměrně a rychleji. Obsah balení: 1 x tenderizér barva: bílá, černá (vybrána náhodně dle skladové zásoby).
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
11.03.2023
Dobrý den přátelé. Jmenuji se Diana a jsem cukrářka. Dorty a cukroví jsou nejen mým zaměstnáním,...
08.01.2023
Vyznačují se vysokou stálostí, samolepicí tapety jsou vyrobeny ze speciální odolné fólie. Materiál zajistí,...
04.01.2023
Co budete potřebovat Lepidlo na tapety 1 l studené vody na 50 g lepidla (jeden sáček) Špachtli...