- E-shop
- AKCE- LEDEN
- ZBOŽÍ NA CESTĚ
- NOVINKY
- ROUŠKY
- DOMÁCNOST
- TAPETY/3D/DEKORACE NA ZEĎ
- DIAMANTOVÉ,VÝTVARNÉ,KREATIVNÍ
- TAJEMSTVÍ PŘÍRODY
- HRAČKY BUKY
- DĚTSKÝ SVĚT
- PLYŠOVÉ HRAČKY/MEGA PLYŠ
- DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ VOZÍTKA
- BABY PROGRAM
- ŠPERKY/HODINKY/KOSMETIKA
- NAROZENINY/OSLAVY
- GADGETS A JEDINEČNÉ DÁRKY
- Dárkové poukazy
- Dorty, zákusky -Praha
- VÁNOCE/VELIKONOCE
- Kategorie
- Foto od zákazníků
- Kontakt
- O NÁS
- OBCHODNÍ PODMÍNKY
- Jak se k nám dostanete
- Blog-rady - návody -zajímavosti

-
Můžete se také přihlásit přes mojeID,
zaregistrovat nový účet nebo obnovit zapomenuté heslo
- Proč mojeID
- Nový účet mojeID
- Můžete se také přihlásit pod svým účtem
Kompletní specifikace
Tenderizéry jsou ruční strojky na změkčení masa, které narušují a prořezávají strukturu masových vláken. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. S masem se pak i lépe pracuje. Díky použití tenderizéru zkrátíme dobu přípravy (mnohdy i o polovinu), což přispívá k úspoře času. Tenderizér vs palička na maso Palička na maso sice způsobí rozdrcení struktury masa, ale také vytečení šťávy, které je nežádoucí. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme. Pokud maso naklepeme paličkou, musíme jej na okrajích nařezat, aby se při pečení nezkroutilo. U masa nabodaného tenderizérem není žádné nařezávání třeba, maso se na pánvi nekroutí, nevysychá a naopak se peče a smaží rovnoměrně a rychleji. Obsah balení: 1 x tenderizér barva: bílá, černá (vybrána náhodně dle skladové zásoby).
Vytvořeno systémem www.webareal.cz